Βιωματικό εργαστήρι : Αποτελεσματική μελέτη , Κηφισιά 25 Απριλίου, Θήβα 26 Απριλίου.

Date: January 20, 2015 Author: mastortz Categories: News, Σεμινάρια

pepepe

 

 

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε πολλά για το θέμα. Είναι κάτι που όλοι μας, έχουμε κάποια στιγμή αντιμετωπίσει. Ώρες πάνω από ένα βιβλίο και αποτέλεσμα σαφώς μικρότερο των προσπαθειών και του χρόνου μας.

 

 

 

 

Για να μην δίνετε, λοιπόν, μάχη καθημερινά με τα παιδιά σας για τη μελέτη στο σπίτι. Για να είναι οι ώρες μελέτης όσο πιο αποτελεσματικές γίνεται. Γιατί παρά τις ώρες διαβάσματος τα αποτελέσματα του τριμήνου δεν ήταν αυτά που περιμένατε ή επιθυμούσατε, γονείς και παιδιά.Το εργαστήρι αφορά και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

 

Το Εργαστήρι Αποτελεσματικής Μελέτης θα σας δώσει πρακτικά εργαλεία ώστε μέσω της κίνησης να απελευθερωθούν οι δυνατότητες του κάθε μαθητή – μικρού και μεγάλου – και να μπορεί να συγκεντρώνεται, να αφομοιώνει και να κατανοεί ευκολότερα αυτά που διαβάζει.

 

Το Εργαστήρι είναι βιωματικό και είναι καλό να το παρακολουθήσουν τα ίδια τα παιδιά. Αν διαβάζετε με το παιδί σας, παρακολουθείστε το μαζί. Έτσι θα μπορείτε να το υποστηρίξετε κάνοντας μαζί όσα θα μάθετε. Το εργαστήρι αφορά και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες .

Το εργαστήρι βασίζεται στις αρχές της Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας και του Brain Gym®.

Για να ξεκινήσετε την ακαδημαϊκή χρονιά καλά και με τρόπο ώστε οι ώρες που περνάτε πάνω από τα βιβλία να “πιάνουν τόπο”.

 

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε :μαθητές , γονείς, σπουδαστές , δασκάλους ,νηπιαγωγούς εξεταστές και θεραπευτές .

Κηφισιά 25 Απριλίου , ώρα 12:30  , Θήβα 26 Απριλίου , ώρα   12:30 .

Διάρκεια: 2-3 ώρες
Αριθμός συμμετεχόντων : ανά γκρουπ 10 άτομα
Κόστος εκάστου εργαστηρίου 65€ το άτομο συν φόροι.
Έκπτωση 20% για την παρακολούθηση και των δύο εργαστηρίων

«Εξετάσεις Χωρίς Άγχος» και «Αποτελεσματική μελέτη »

 

ergastiri_poster_ april (2)

Tags: , , , , , , , , , , , ,