Το Λέξις στηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται στις γυναικείες φυλακές στην Θήβα ( ηλικίας 0-3)

Date: December 8, 2014 Author: mastortz Categories: News

image

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται όλα τα ξωτικά στις 5 μ.μ. στο Λέξις για να παίξουμε, να κατασκευάσουμε στολίδια, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να γράψουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Μπορείς να φέρεις τα αδέλφια σου ή τον/την καλύτερό σου φίλο !!!
Φέτος το Λέξις, στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργανώνει, στηρίζει τα παιδιά ηλικίας 0-3 ετών που βρίσκονται στις γυναικείες φυλακές Θήβας.
Συζητήστε με τα παιδιά σας για την μαγεία και την μοναδικότητα αυτών των ημερών, αλλά παράλληλα και για την σημασία της προσφοράς σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Επιλέξτε μαζι ένα παιχνίδι από τα δικά του που είναι σε καλή κατάσταση αλλα δεν το χρειάζεται πια. ΄Εννοιες όπως, μοίρασμα, βοήθεια, νοιάξιμο, αλληλεγγύη, βρίσκουν γόνιμο έδαφος για συζήτηση και διδασκαλία.
Ενημερώστε το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον για την δράση μας . Έως τις 20 Δεκεμβρίου μπορεί όποιος θέλει να φέρει είδη που είναι σε έλλειψη.
Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 2 – 9 μ.μ. – Βουρδουμπά 19, Θήβα 3ος όροφος. Τρίτη & Πέμπτη, 6 – 8:30 μ.μ. – Χαριλάου Τρικούπη & Τατοΐου 73, Κηφισιά, Αθήνα 1ος όροφος.
Είδη σε έλλειψη: βραστήρες, είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, κρέμες συγκάματος, βρεφικά σαμπουάν, αφρόλουτρα), κουβερτάκια.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα.
Θήβα: 22620 24995 // Αθήνα: 210 6254220

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,